Setmanari d'informació local - 138 anys

Detectats 545 casos de Covid-19 entre alumnes de les Balears durant el primer mes del curs escolar

Un total de 545 alumnes i 59 docents han donat positiu en coronavirus durant el primer mes del curs escolar a les Balears, que va començar el passat 10 de setembre.

Així ho han comunicat aquest dijous la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i el conseller d'Educació, Universitat i Investigació, Martí March, en una roda de premsa en la qual han destacat «el comportament exemplar» dels alumnes des de l'inici del curs escolar.

El Govern considera que, tot i les condicions que marca el fet de conviure amb la pandèmia, es pot considerar que el curs 2020/21 s’ha pogut «iniciar amb normalitat». «Ja que a hores d’ara els centres educatius no són focus de contagi ni de transmissió del virus i en un mes de classes la incidència diària s’ha reduït la meitat. A més, els estudis de contactes estrets donen negatiu en gairebé el 80%, el que indica que els contagis es produeixen sobre tot a fora dels centres educatius», han explicat.

«Els protocols que apliquen els centres estan funcionant i per tant s’han de mantenir per garantir la seguretat de professorat i alumnat», així ho han afirmat els dos consellers que han destacat l’intens treball dels equips directius i de professorat durant els darrers mesos i el treball coordinat entre Salut i Educació, amb participació de la comunitat educativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.