Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal reclama a l'Estat que els menors migrants puguin competir a l'esport base federat

El senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha donat a conèixer aquest divendres que reclamarà a l'Estat que els menors migrants puguin competir a l'esport base federat.

Segons ha informat MÉS per Mallorca aquest divendres, el senador Vidal reclamarà al Govern espanyol que «faci el possible perquè els menors migrants que es trobin a Espanya puguin competir federats en competicions de l'esport base».

En aquesta línia, Vidal ha destacat que «és inadmissible, inhumà i poc sensible amb la vocació ètica i d'educar en els valors de l'esport mantenir unes restriccions que el mateix Consell Superior d'Esports ha demanat retirar».

A més, d'acord amb el senador ecosoberanista, «des del món de l'esport base fa temps que es reclama insistentment que els menors de 18 anys que arribin de països extracomunitaris i que són nous ciutadans de les Illes puguin jugar en competicions federatives i no es trobin amb el bloqueig burocràtic actual, que els impedeix competir i desenvolupar-se en una cosa fonamental per a la seva vida social i cívica».

Vidal traslladarà la demanda al Govern espanyol després de reunir-se amb el director general d'Esports de l'Executiu, Carles Gonyalons, qui al seu torn havia rebut un manifest formal de la delegació comarcal de Menorca de la Federació de Futbol de les Balears (FFIB) reclamant revertir la situació actual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.