Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 500 persones s'inscriuen com a militants de Podemos Balears

Podemos Balears ha estrenat el seu cens de militants amb prop de 500 persones. | E.P./Arxiu

Podemos Balears ha estrenat el seu cens de militants amb prop de 500 persones. Es tracta d'una figura de nova creació que els hi permetrà participar en l'elecció d'enllaços de Cercles i en la conformació dels òrgans locals.

Segons ha informat la formació aquest dissabte, els 470 inscrits com a militants de la formació a les Balears s'han convertit en part d'una figura nova, que comporta el pagament d'una quota mensual d'almenys tres euros, i han passat a formar part de l'estructura municipal, ja que podran participar en l'elecció d'enllaços de Cercles per a les noves xarxes i en la conformació dels òrgans locals d'aquesta tardor. El cens continuarà obert per a qui vulgui apuntar-se d'ara endavant.

En aquest sentit, el secretari d'Organització de Podemos Balears i portaveu del grup Unides Podem en el Parlament, Alejandro López, ha opinat que «gràcies a aquestes persones, es reforçarà el treball ja realitzat aquests anys i que ara a més s'està fent per primera vegada en el Govern. A més, apuntala l'organització per a poder així continuar fent polítiques que posin la gent al centre».

«Vull agrair a totes i cadascuna de les persones militants el seu valor i compromís amb aquest projecte anomenat Podemos. Sense elles, polítiques com l'escut social posat en marxa per a protegir-nos en aquests temps de pandèmia, no haguessin estat possibles», ha destacat López.

Des de la formació han volgut recordar que aquest procés forma part del conjunt de passos concrets que Podemos, tant a escala estatal com autonòmica, han posat en marxa per tal de dur a terme la implementació del nou model organitzatiu militant a escala local, un canvi en l'organització del partit sorgit de la III Assemblea Ciutadana Estatal que es va dur a terme aquest estiu i per la qual Pablo Iglesias va ser reelegit com a Secretari General del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.