Setmanari d'informació local - 138 anys

Els bons turístics interilles es llançaran a principis de 2021

L'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de les Balears (Aviba) confia que el llançament dels bons turístics interilles que negocien amb el Govern es pugui dur a terme al començament del pròxim 2021.

Segons ha expressat en declaracions a Europa Press el president d'Aviba, Xisco Mulet, «la situació sanitària no millorarà per a llançar un producte d'aquest tipus» al novembre, com plantejaven des de l'agrupació en un principi.

Després d'una reunió aquest dilluns amb la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, Mulet ha indicat que continuaran treballant amb el Govern en el contingut de la iniciativa amb la vista posada al gener o febrer de 2021 o per a quan la situació sanitària millori.

L'objectiu d'aquests bons és incentivar el turisme de les Balears d'interior amb descomptes per a paquets turístics, que incloguin reserves de vaixell o avió, estada als hotels que s'adhereixin a la iniciativa i proposar activitats que es puguin realitzar en la destinació.

D'acord amb el president d'Aviba, es tracta d'una proposta que ja està impulsant en altres comunitats autònomes com Andalusia o el País Valencià i altres països com Itàlia.

Mulet ha insistit que s'ha de treballar molt en les bases jurídiques d'aquestes subvencions i, un cop definida la proposta, esperar fins que la situació sanitària permeti llançar els paquets turístics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.