Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP acusa Armengol d'estar en un bar que la Policia va haver de tancar per incomplir les restriccions horàries

El líder del PP a les Balears, Biel Company, ha acusat aquest dimecres, durant el Debat de Política General, la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'estar de matinada en un bar de Palma que incomplia les restriccions horàries.

Company ha dit al Parlament que «una conegudíssima política» va estar dimecres passat 7 d'octubre, de matinada, en un bar que la Policia Local de Palma va haver de tancar per incomplir les restriccions horàries imposades pel Govern per a frenar la pandèmia. «Tots hem d'estar a l'altura amb responsabilitat complint els criteris com l'ús de la mascareta, i qui no compleixi ha de respondre. Però tots, senyora Armengol», li ha recriminat Company.

«El que no pot passar és el que hem llegit aquests dies que una conegudíssima política estava a les dues de la matinada amb el seu cap de comunicació en un bar que havia d'estar tancat i que la Policia local de Palma va haver de tancar després de les queixes dels veïns», ha dit Company.

El local en què presumptament va estar la presidenta és el Bar Hat que, segons explica l'Ultima Hora, va haver de ser clausurat per la Policia Local fa unes setmanes per romandre obert més enllà de la una de la matinada. Segons apunta el diari, hi ha diversos testimonis que afirmen que Armengol es trobava fora del local en el moment en què va arribar la Policia.

Tot i que Company no ha revelat el nom de la «conegudíssima política» a què es refereix, el diputat també del PP Sebastià Sagreras ha escrit una publicació a Twitter on queda clar que parlen de la presidenta del Govern:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.