Setmanari d'informació local - 138 anys

Publiquen una denúncia que situa Armengol en un bar de matinada incomplint les restriccions

El president i portaveu del PP a les Balears, Biel Company, va acusar aquest dimecres, durant el Debat de Política General, la presidenta del Govern, Francina Armengol, d'estar de matinada en un bar de Palma que incomplia les restriccions horàries.

Company va dit al Parlament que «una conegudíssima política» va estar dimecres passat, 7 d'octubre, de matinada en un bar que la Policia Local de Palma va haver de tancar per incomplir les restriccions horàries establertes arran de la pandèmia. Concretament, el local al qual es referia és el Bar Hat.

«És necessari que tots estiguem a l'altura que ens comportem amb responsabilitat complint amb les recomanacions, tans si xerram de mascaretes com si xerram de reunions familiars, com si xerram de tancament de bars, i qui no complesqui ha de respondre. Però tots, senyora Armengol, tots, i els polítics encara més. El que no pot passar és el que he llegit en premsa aquests dies que una conegudíssima política estava a les dues de la matinada amb el seu cap de comunicació dins un bar que hauria d'estar tancat i que la Policia local de Palma va haver de tancar després de les queixes dels veïnats», va recriminar Company a la presidenta.

Segons ha l'Ultima Hora aquest dijous, l'acusació de Company seria vertadera ja que el diari ha fet pública la denúncia al local en què l'amo del Bar Hat al·lega que no ha tancat abans perquè dins del local hi havia una autoritat (la presidenta del Govern).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.