Setmanari d'informació local - 138 anys

Aprovat el canvi de nom del Poliesportiu Prínceps d’Espanya que passarà a dir-se Centre de Tecnificació de les Illes Balears

El Ple de l'Assamblea Balear de l'Esport ha aprovat canviar el nom del Poliesportiu Prínceps d’Espanya per Centre de Tecnificació de les Illes Balears. Durant la reunió s'ha aprovat el canvi de nom amb 28 vots a favor, 1 en contra i 11 membres que no s'han pronunciat. La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, els ha explicat que la modificació es fa en compliment de la Llei de Memòria Històrica que especifica que el concepte Prínceps d’Espanya no compleix amb els paràmetres constitucionals i democràtics.

A més, conselleria d'Afers Socials i Esports ha comunicat al Ple de l'Assamblea Balear de l'Esport que la partida pressupostària que es dedica a clubs, federacions i esportistes augmentarà en 690.000 euros per a poder fer front així els efectes de la Covid-19 i donar suport al món esportiu en un moment tan complicat. A més, també es contemplen noves partides als pressuposts perquè el sector esportiu s'adapti a les noves mesures sanitàries generades per la pandèmia.

Un dels principals punts que ha acordat el Ple ha estat la suspensió de la gala d'entrega dels Premis Esports IB 2020 per mor de la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.