Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell posa en marxa a Palma, Inca i Manacor el servei d'atenció a persones LGTBI

El Consell de Mallorca posa en marxa des del dilluns a Inca, Palma i Manacor el servei d'atenció integral a persones LGTBI que necessitin acompanyament, assessorament psicològic o jurídic, informació sobre diversitat sexual i de gènere o que estiguin sofrint situacions de discriminació.

Segons ha informat el Departament Insular de Presidència, el servei el prestaran professionals de Ben Amics. S'oferirà al mateix temps atenció telefònica i es farà una labor de seguiment dels usuaris del servei.

El servei s'ofereix a Palma en l'associació Ben Amics, dilluns i dimecres de 10.00 a 14.00 hores; a Inca, dimarts de 16.00 a 20.00 hores; i a Manacor en el Espai Na Camel·la, dijous de 16.00 a 20.00 hores.

La consellera de Presidència, Teresa Suárez ha celebrat que «per primera vegada es donarà atenció a la Part Forana amb un nou servei de referència». «Omplim un buit important que existia en relació amb l'atenció i drets del col·lectiu i que tant ciutadania com entitats reclamaven». A més, amb aquesta mesura el Consell dóna compliment a la llei autonòmica LGTBI.

El servei es dirigeix també a professionals, familiars, persones que puguin tenir dubtes, que coneguin casos de discriminació o que tenguin problemes d'inserció laboral, mèdics o psicològics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.