Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca «lamenta» la manca d'autocrítica d'Armengol, però s'estima més mirar cap a un altre costat

MÉS per Mallorca ha emès un breu i suau comunicat sobre la polèmica desfermada per la presència de Francina Armengol i dos membres més del Govern a un bar de copes de Palma a la matinada.

En el comunicat hi diuen: «Davant la polèmica en la qual s'ha vist immersa la presidenta del Govern, MÉS per Mallorca manifesta: Des del primer moment en què van transcendir les primeres notícies, MÉS ha reclamat a la si del Govern explicacions sobre els fets ocorreguts. Després dels aclariments facilitats des del Consolat, MÉS lamenta la manca d'autocrítica en la gestió del cas i que les declaracions de la presidenta no hagin estat acompanyades d'una disculpa a la ciutadania pels mals entesos originats i ocasionats.»

MÉS per Mallorca declara que s'estima més mirar cap a un altre costat: «En un moment de crisi social i econòmica, Més creu que no ens podem permetre dedicar més temps i recursos a aquest episodi. Hi ha temes molt més urgents i importants on centrar l’atenció i que cal debatre conjuntament. Apliquem la intel·ligència col·lectiva, la serenor i la corresponsabilitat al que realment importa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.