Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

L'IEB obre les línies d'ajuts TalentIB de música i arts escèniques

44251

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, ha obert les línies de subvencions TalentIB de música i arts escèniques a la mobilitat per a donar suport a la programació de concerts de música i espectacles d'arts escèniques de caràcter professional de les Illes Balears a espais d'exhibició del mateix arxipèlag per a l'any 2020.

L'IEB destina un total de 200.000 euros a aquestes línies d'ajuts, 100.000 euros per cadascuna.

La finalitat d'aquestes línies és donar suport a la programació de concerts de música i d'espectacles d'arts escèniques de caràcter professional de les Illes Balears entre el primer de gener i el 20 de novembre de 2020, amb la finalitat de fomentar l'intercanvi i la relació cultural entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Les actuacions i espectacles han d'estar organitzats fora de l'illa de residència, però sempre dins el territori de les Illes Balears.

Els beneficiaris d'aquestes ajudes són les empreses, les persones físiques, les associacions, les comunitats de béns i altres persones jurídiques sense ànim de lucre de l'àmbit de la música i les arts escèniques, independentment de la seva residència fiscal, que estiguin donades d'alta d'activitat econòmica en epígrafs relacionats amb la música o les arts escèniques, sempre que organitzin activitats amb professionals de les Illes Balears.

Es poden sol·licitar ajuts per als honoraris de l'equip artístic i tècnic de l'espectacle programat i el desplaçament de persones i càrrega.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.