Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Literària amplia la seva comissió assessora i suma professionals de la literatura i la tradició oral

La Fundació Mallorca Literària ha ampliat la seva comissió assessora amb la incorporació de professionals de la literatura i la tradició oral.

Segons ha explicat aquest dimecres el Consell de Mallorca, el nombre de vocals passa de vuit a 16 després de la incorporació de professionals de diferents àmbits relacionats amb la tradició oral i la literatura.

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha ressaltat la voluntat que els nous vocals transmetin el seu saber i el seu criteri científic en la presa decisions i en la gestió de l'ens.

En virtut dels nous estatuts, la comissió assessora tendrà més representació i protagonisme en les reunions del Patronat de la Fundació i a partir d'ara participaran dues persones amb veu i vot.

Després dels últims canvis, la comissió assessora està formada per la consellera Busquets com a presidenta, la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, i com a vocals Josep A. Grimalt, Joan Mas, Climent Picornell, Margalida Pons, Andreu Ramis, Miquel Sbert, Gabriel Janer, Antoni Vidal, Mercè Picornell, Caterina Valriu, Jaume Guiscafrè, Jesús Revelles, Eduard Moyà, Damià Pons, Maria de la Mar Vanrell i Sebastià Alzamora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.