Setmanari d'informació local - 138 anys

Bernat Quetglas assumeix la batlia de Maria de la Salut arran de la moció de censura

Bernat Quetglas ha assumit aquest divendres la batlia del municipi de Maria de la Salut després d'aprovar-se la moció de censura de PP i XMaria contra el govern del PI i PSIB, presidit per Biel Mas.

Per qüestions de capacitat, per a complir amb les mesures de seguretat davant el COVID-19, el ple municipal s'ha dut a terme al pati de la Casa de Cultura de Maria. El batle sortint, Biel Mas (PI) ha pronunciat un crític discurs contra el nou govern, que considera «un pacte antinatural» per l'insòlit de la unió entre el PP i la marca local de MÉS.

Per part seva, des de de el partit socialista han criticat «l'afany de poder» i han qüestionat que es fes dimitir a tota la llista electoral de XMaria -que encapçalava Guillem Jordà-, per a arribar a Quetglas, qui figurava com a primer suplent.

La moció ha tirat endavant amb els sis vots que sumen PP i Xmaria, enfront dels cinc de PI i PSIB. Després de les votacions, Bernat Quetglas (XMaria) ha recollit la vara de comandament i ha quedat proclamat nou batle.

Quetglas veu una «oportunitat» en les diferències amb el PP

Quetglas ha expressat la seva il·lusió per poder dur a terme un nou projecte en Maria enfront de les «manques i deixadesa de funcions» que atribueix al govern del PI. També ha atribuït al batle sortint una «falta de control de comptes» i falta de suport al teixit associatiu del municipi.

El nou batle ha rebutjat que l'aliança amb el PP sigui «antinatural», com sosté El PI, sinó «totalment el contrari». «La definició de la política és això, parlar entre persones per a arribar a acords que signifiquin el millor per a la societat. Ens hem llevat la samarreta de la ideologia de cadascun per a posar-nos la de treballar per a la gent», ha declarat el nou primer edil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.