Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

El Govern inicia un cribratge al nucli urbà Manacor per conèixer la incidència de la Covid-19

La Conselleria de Salut ha iniciat aquest dissabte un cribratge del nucli urbà de Manacor.

E.P.

La Conselleria de Salut ha iniciat aquest dissabte un cribratge del nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència de la Covid-19 en un col·lectiu de població concret: residents d'entre 15 i 45 anys.

La recollida de mostres es farà en una carpa cedida per l'ajuntament i que s'ubicarà a la Rambla Rei Jaume, 9 de Manacor. La carpa estarà operativa tota la setmana, i tendrà un horari de presa de mostres de 9.00 a 18.00 h. L'objectiu, segons Salut, és «determinar la incidència del SARS-CoV2 en aquesta franja poblacional -on s'ha detectat un nivell més elevat de contagis- i intentar combatre l'expansió del virus i tallar la transmissió comunitària».

Qualsevol persona que respongui al perfil de l'estudi i vulgui fer-se la prova pot acudir-hi directament dins l'horari indicat o bé, pot demanar cita prèvia telefonant gratuïtament a Infocovid (900 100 971).

D'altra banda, Salut també iniciarà aquest dissabte el cribratge selectiu del personal docent del nucli urbà de Manacor. Ho farà per mitjà del COVID-exprés mòbil, un autobús que s'ubicarà al costat del centre de salut de Manacor per dur a terme la presa de mostres. Entre avui i el 25 de novembre els docents entre 25 i 45 anys, de manera voluntària, podran fer-se la prova PCR.

De moment, la COVID-exprés mòbil dóna suport al centre de salut en la realització de proves PCR amb una mitjana d'entre 100 i 120 diàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.