Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Formentera reprèn els cursos de català per a personal sanitari i guàrdies civils

El Servei d'Assessorament Lingüístic del Consell de Formentera ha reprès els cursos de català per a personal sanitari i la Guàrdia Civil.

Segons ha explicat la institució, es tracta de dos cursos de nivell inicial A2, un d'ells amb vuit alumnes inscrits i que es duu a terme en el propi hospital. En el curs per a efectius de la Guàrdia Civil, participen en aquests moments dos agents.

El Consell ha recordat que el seu acord de col·laboració amb l'hospital per a realitzar aquests cursos es va iniciar en 2012 i durant aquest temps s'han ofert cursos de tots els nivells perquè serveixen per a preparar les proves oficials de català previstes al gener.

Quant al curs per a guàrdies civils, es tracta del primer que se celebra a l'Illa i és fruit d'un acord amb la Direcció Insular de l'Administració de l'Estat espanyol.

La consellera de Política Lingüística, Raquel Guasch, ha destacat la seva satisfacció pel fet de poder anar recuperant la normalitat i l'activitat didàctica amb aquests cursos que promouen el coneixement i ús de la llengua pròpia de Formentera.

Per a les classes, s'han previst les mesures sanitàries establertes i, així, les aules es ventilen permanentment, els assistents porten màscara i, si és possible, les classes es realitzen a l'aire lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.