Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana als diputats de les Balears a Madrid que facin esmenes als PGE per a reivindicar millores a les Illes

La portaveu d'El Pi, Lina Pons, ha fet una crida aquest dilluns als diputats de les Balears a Madrid perquè facin esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) que millorin la qualitat de vida dels ciutadans de les Illes. Pons ha demanat «que facin veure al Govern de Sánchez la nostra realitat desesperada i que no podem continuar pagant».

Pons ha deixat de clar que «tornam a estar a la cua de les inversions, som els més beneits en diferència i seguim sent solidaris, no oblidem que Balears donarà 450 milions a les altres CCAA d’acord amb el principi de solidaritat». La portaveu de la formació ha explicat que esperen «que durant la tramitació parlamentària dels Pressupostos Generals de l’Estat s’incorporin projectes que millorin la nostra terra a través dels diputats de les Balears».

En aquest sentit, ha remarcat que «lluitin pels nostres interessos i deixin de seguir disciplina de partit, de bon de veres que esperam aquest canvi d’actitud sobretot ara que estam immersos en una crisi sense precedents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.