Setmanari d'informació local - 138 anys

Cristina Xifra i Jordi Pla, guanyadors dels Premis Joan Guasp Vila de Consell

Portada de l'obra 'Perduda' de Cristina Xifra Estrany. | dBalears

A l'Ajuntament de Consell, sempre compromès amb la cultura, van ser presentades -amb les normes imposades pel COVID19 i sense la presència dels autors dels texts premiats- les obres guanyadores dels premis Joan Guasp Vila de Consell 2020 en les modalitats de Poesia i Teatre.

L'acte va comptar amb la presència del batle de Consell, Andreu Isern, el regidor de cultura, Rafel Llobet, l'autor que dona nom als premis, Joan Guasp, i l'editor de les obres i escriptor, Guillem Rosselló. Els guardons estan dotats amb 1500 euros respectivament i la publicació de les obres guanyadores per Edicions Balèria.

El jurat del premi de teatre, format per Miquel Àngel Vidal, Guillem Rosselló i Elisenda Farré, escriptors, havia atorgat el premi a l'autora Cristina Xifra Estrany, de Barcelona, ​​per la seva obra 'Perduda'.

Per part seva, el jurat del premi de poesia, format per Maria Victòria Secall, Cati Coll i Vicens Calonge, escriptors, va atorgar el premi a l'obra 'Superfícies', de l'escriptor Jordi Pla Planas, de Figueres.

En aquesta edició dels premis Joan Guasp Vila de Consell, hi va haver un augment de participació, ja que es van presentar 20 llibres de poesia, i 11 obres de teatre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.