Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Més de cent persones segueixen la primera sessió de les jornades 'Cartografiant el futur'

Toni Noguera, coordinador del partit, va ser l'encarregat de conduir la sessió. | MÉS per Mallorca

Aquest divendres vespre es va donar el sus a les Jornades de Pensament de MÉS per Mallorca 'Cartografiant el futur'. Tres vídeos en format de programa de televisió es van estrenar a les 19 h. La sessió fou conduïda pel coordinador del partit, Toni Noguera, i per l'actriu Bàrbara Nicolau. Més de cent persones seguiren en directe l'inici d'aquestes jornades.

Als vídeos hi ha tres ponències principals. La del president de la Fundació Josep Irla, Joan Manuel Tresserras; la de la politòloga i membre de l'Institut Sobiranies, Gemma Ubasart, i la de l'activista ecofeminista i directora de Rezero, Rosa Garcia.

També intervenen en els vídeos l'exconseller Damià Pons; la sindicalista i excambrera de pisos Maria Bonnín, impulsora de la primera vaga feminista del nostre país i de l'Estat; la jove regidora manacorina Carme Gomila; el batlle de Deià, Lluís Apesteguia, o l'ambientòleg i impulsor de la Llei de Residus, Sebastià Sansó.

Els continguts seguiran de forma permanent a la xarxa i, de fet, poques hores després ja acumulen prop d'un miler de visualitzacions. Es poden veure a mespermallorca.cat i al canal de YouTube de MÉS per Mallorca.

Segons ha explicat MÉS, amb la primera sessió de divendres s'inicia «un procés col·lectiu i sostingut en el temps que s'allargarà fins a la propera primavera». Amb aquest procés es vol «rearmar ideològicament el partit i reteixir complicitats posant la militància al centre dels debats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.