Setmanari d'informació local - 138 anys

DONALLOP acomiada la gira Crisalide Tour a Andratx

44899

El grup mallorquí DONALLOP format per Pere Bestard i Joana Pol anuncien el darrer concert de la gira Crisalide Tour. La gira que es va estrenar al Festival Guitar BCN, l'abril de 2019, posarà el seu punt i final al Teatre de Sa Teulera d'Andratx el proper 18 de desembre.

Una gira marcada per les cancel·lacions, els ajornaments i les restriccions també ha duit a la banda a formar part de cartells com el festival Strenes de Girona, el Pops Marítims i els concerts a La Pèrgola de la Marina de València, a València, el FiraB! de Palma i altres programacions com Festival Hostes a Gandía, el Festival Accents de Reus, ja en plena pandèmia o el Festival Hullabaloo de Figueres, en un total de més de quaranta actuacions. Ha estat la gira de la cançó 'Com avui', un himne que els ha mantengut en el present per allò de «mai serem tan joves com avui».

El darrer concert de la gira tendrà lloc a Andratx, el 18 de desembre, al Teatre de Sa Teulera a les 20.30 hores. El punt i final a una etapa de transició cap a una nova sonoritat, un punt d'inflexió i de creixement que es podrà veure en les noves cançons que apareixeran properament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.