Setmanari d'informació local - 138 anys

Manresa nega «prejudicis o animadversions» en l'adjudicació dels informatius d'IB3

El director general de la Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa, ha negat aquest dijous «prejudicis, predisposicions o animadversions» en l'adjudicació dels serveis informatius d'IB3.

A la Comissió de Control de Radiotelevisió de les Illes Balears al Parlament, Manresa ha respost a les crítiques de diversos diputats, entre ells el del PP Antoni Fuster i el del PSIB Ares Fernández, que han lamentat que quedessin fora del procés d'adjudicació petites i mitjanes productores de les Illes.

Manresa ha defensat la legalitat i la igualtat de condicions en la licitació del servei d'informatius i ha negat que s'hagi deixat de banda a productores locals. El director d'IB3 ha argumentat que vuit tècnics varen redactar els plecs i els informes tècnics i ha afegit que no es poden modificar ni esmenar propostes que ja s'han presentat.

A més, en la seva compareixença, Manresa ha assenyalat que serà el jutge qui «posi llum» a la situació dels treballadors d'informatius que, en el seu dret, han interposat demandes davant suposades cessions il·legals. En tot cas, el director d'IB3 ha assegurat que en el nou contracte la continuïtat del servei d'informatius i dels treballadors està garantit.

Sobre nova programació, Manresa ha avançat la posada en marxa a partir del gener d'un «programa despertador» a la ràdio a les 06.00 hores.

També en relació a continguts, el diputat d'Unides Podem Pablo Jiménez s'ha interessat per l'emissió del documental 'Tot inclós' sobre les conseqüències negatives del turisme que sí que havia estat emès a Catalunya malgrat referir-se a les Illes. En aquest punt Manresa ha avançat que en les pròximes setmanes IB3 oferirà una nit temàtica amb reflexions crítiques sobre el turisme que inclourà l'emissió dels documentals 'Overbooking' i 'Tot inclós'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.