Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort instal·larà punts d'interacció perquè els ciutadans opinin sobre les galeries de la plaça Major

L'Ajuntament de Palma instal·larà els dies 24, 25 i 26 de novembre en diferents llocs del centre de Palma punts d'interacció, espais per a recollir l'opinió de la ciutadania sobre el futur de les galeries de la plaça Major.

Segons ha explicat aquest divendres el Consistori, aquests punts formen part del procés participatiu que va començar el passat mes d'octubre i que té per objectiu oferir a la ciutadania informació sobre l'espai i sobre el projecte i conèixer al mateix temps la seva opinió.

Els punts físics, han afegit, estaran situats en tres llocs diferents, un cada dia (plaça Major, plaça de l'Olivar i parc de ses Estacions). Durant aquests dies es faran també les visites guiades a les galeries amb sis itineraris participatius en horari d'11.00 a 11.45 hores i de 17.00 a 17.45 hores.

Les inscripcions es poden fer en l'apartat de Participació Ciutadana de la pàgina web de l'Ajuntament de Palma. També el dia 26 de novembre està previst un taller amb nens i adolescents de centres educatius pròxims a la plaça. Els ciutadans que ho desitgin poden participar en l'enquesta online, oberta fins al pròxim 6 de desembre.

D'altra banda, els dies 2, 3 i 4 de desembre se celebraran tres taules sectorials en les quals participaran entitats veïnals, socials i comerciants per a opinar sobre la distribució d'usos, criteris d'accessibilitat i elements de disseny d'aquest espai.

Se celebraran, han apuntat, de manera individual per a poder concretar la informació de manera precisa i, seguidament, trobar les convergències que permetin arribar a conclusions equilibrades que recullin les necessitats de tots els sectors.

L'última fase es durà a terme al llarg del mes de desembre i suposarà l'elaboració de la memòria de criteris bàsics a partir de l'anàlisi i sistematització de la informació recollida, unes conclusions que seran traslladades a l'àrea de Model de Ciutat per al concurs d'idees.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.