Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell estudiarà les propostes dels restauradors per a donar suport a la reactivació del sector

20/11/2020 Reunión entre el Consell de Mallorca y representantes del sector de la restauración. ECONOMIA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

La presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera, ha traslladat aquest divendres als representants de la restauració de Mallorca que la institució cercarà fórmules per a donar suport a la reactivació del sector.

Cladera s'ha reunit amb representants de Restauració CAEB, Juan Miguel Ferrer i José Luis Sánchez de Restauració CAEB, i de Restauració PIMEM, Helmut Clemens.

Per part del Consell també han participat els responsables de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i de Turisme i Esports, Andreu Serra.

Des del Consell s'han compromès a estudiar les propostes plantejades durant la reunió, amb la voluntat de posar en marxa iniciatives que contribueixin a activar els restaurants i la gastronomia de Mallorca.

El Consell ha incidit en què vol fomentar activitats que tinguin repercussió en la restauració local i, al mateix temps, dur a terme accions de promoció econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.