Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Aguiló (Mallorca sense fam): «La pandèmia ha destruït la classe mitjana»

Entrevista a Catalina Aguiló, presidenta de Mallorca sense fam, al programa 'Som Divendres' d’Ona Mediterrània

El programa 'Som Divendres' d’Ona Mediterrània arriba a la seva edició número 100 el proper 18 de desembre i per celebrar-ho, col·laborarà amb l’ONG Mallorca Sense Fam recollint productes de primera necessitat a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24 de Palma) fins al proper 18 de desembre.

La campanya ha començat amb una entrevista a la presidenta de Mallorca sense fam, Catalina Aguiló, al programa de ràdio d'aquest divendres.

Amb deu anys de vida, l’ONG mallorquina ha ajudat gent de tot tipus de perfils socials, però amb l’arribada de la Covid-19 i la crisi econòmica «ha agreujat la situació moltíssim i molt ràpidament: gent gran, famílies i malalts necessiten més ajuda que mai» en paraules de la presidenta i lamenta que «la pandèmia ha destruït la classe mitjana amb la qual es basava la societat mallorquina.

A més, «la situació de la pandèmia no ha permès dur a terme moltes de les activitats que es feien per aconseguir fons i recaptar aliments per omplir el nostre magatzem, com ara concerts o mercats solidaris». Ara bé, no s’han aturat i ha continuat fent l'impossible per repartir menjar entre els que ho necessiten: «tenim un calendari solidari de dos fotògrafs, alguns restaurants faran àpats solidaris i el dia 18 de desembre farem una operació quilo a Alcampo i la cançó de Salvatge cor amb Júlia Colom ens donen visibilitat. Ho necessitam, perquè la situació pot arribar a ser insostenible».

Catalina Aguiló recorda que «qualsevol ajuda és més necessària que mai ara».

La campanya impulsada pel Som Divendres d’Ona Mediterrània recollirà aliments de primera necessitat fins al proper 18 de desembre a Can Alcover (Palma).

Podeu escoltar i veure l'entrevista completa a youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=qSLodKxrvws

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.