Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimeco demana a l'Autoritat Portuària i a la Conselleria de Salut que tornin els creuers a Mallorca

La Patronal del Petit i Mitjà Comerç, Pimeco, demana a l'Autoritat Portuària de les Balears i a la Conselleria de Salut que tornin els creuers a Mallorca. Representants de la patronal s'han reunit, aquesta setmana, amb el president de l'Autoritat Portuària, Francesc Antich, a qui han traslladat la petició que «es reprenguin com més aviat millor les escales de creuers a l'illa».

La trobada entre Pimeco i l'Autoritat Portuària s'emmarca en el cicle de reunions que des de la patronal s'estan mantenint amb diferents organismes i entitats per a tractar les directrius de «tornada a la normalitat després de la crisi provocada per la Covid-19». Des de la patronal també es va sol·licitar a l'Autoritat Portuària que els projectes de remodelació de la zona portuària que estan en marxa no suprimeixin places d'aparcament sinó que n'augmentin.

Pimeco també insta la Conselleria de Salut a «acceptar els protocols sanitaris dels creuers que ja han estat acceptats a l'arxipèlag canari, a Itàlia i a altres països de la Unió Europea».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.