Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP mostra el seu «rebuig més absolut» a la reducció de la velocitat a la Via de Cintura

El PP ha mostrat aquest dijous el seu «rebuig més absolut» a la reducció de velocitat a 80km/h en la Via Cintura de Palma a partir de febrer de 2021.

El partit ha recriminat a l'equip de govern del Consell de Mallorca que no s'hagi convocat des de fa més d'un any la comissió de Mobilitat i han titllat la reducció de velocitat de «radical».

«Podríem entendre que en algun tram, com des de l'autopista de l'aeroport fins a la sortida de Son Hugo, es pugui reduir la velocitat, però no en tota la Via de Cintura i en la via de la qual no han fet tota la inversió prevista en el conveni de carreteres, pagada per Madrid», han declarat.

El conseller del PP Mauricio Rovira ha manifestat que 80Km/h en una autovia de tres carrils «no té sentit ja que s'anirà més lent que en una convencional, en la qual es pot anar a 90Km/h». «No es justifica la reducció de 120 a 80Km/h, per exemple, des de la sortida de Sóller fins a l'entrada dels túnels de Gènova».

Finalment, el portaveu del PP en el Consell, Llorenç Galmés, ha indicat que la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, «continua prohibint, limitant i creant problemes; Mallorca no es mereix la seva contínua improvisació i nefasta gestió», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.