Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Les Balears continuen en alerta per risc de pluges i tempestes

Les Balears continuen en alerta groga per risc de pluges i tempestes. | AEMET

Les Balears es troben aquest dissabte en avís groc per pluges i tempestes, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per illes, s'han activat els avisos per pluges i tempestes a Mallorca, Eivissa i Formentera. Mentrestant, a Menorca l'alerta s'ha declarat per risc baix per pluges.

En concret, a Mallorca s'esperen pluges, que poden deixar una precipitació de 20 mil·límetres en una hora en les zones de la Serra de Tramuntana, interior, sud, llevant i nord i nord-est de l'illa.

A més, en la zona nord i nord-est de Mallorca, Llevant i Serra de Tramuntana la precipitació acumulada en 12 hores pot arribar a 80 mil·límetres.

L'alerta per pluges i tempestes es mantindrà a Mallorca fins a les 17.59 hores en la majoria de zones. A la Serra de Tramuntana l'avís per precipitacions es mantindrà fins a les 23.59 hores.

Per part seva, a Eivissa i Formentera s'esperen pluges, que poden deixar una precipitació acumulada de 20 mil·límetres en una hora; així com tempestes. L'alerta a Pitiüses es mantindrà activa fins a les 11.59 hores.

Finalment, a Menorca, l'avís groc pel risc baix de pluges s'ha declarat a l'espera d'una precipitació acumulada de fins a 20 mil·límetres en una hora. L'alerta es mantindrà fins a les 17.59 hores d'aquesta jornada.

Divendres a la nit, les Balears varen viure una jornada de pluges intenses, acompanyada d'una forta llampegada, com recull aquest vídeo publicat per l'Aemet al seu compte de Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.