Setmanari d'informació local - 138 anys

Enderrock dedica la seva portada a Xanguito

Enderrock dedica la seva portada a Xanguito. | Portada EDR 346

Xanguito són els protagonistes de la portada de l'EDR 346, havent estat triplement guardonats per la votació popular als Premis Enderrock de la Música Balear, gala dels quals es va celebrar el passat 26 de novembre: a Millor artista, a Millor cançó, per 'Milions d'estrelles', i a Millor disc de Pop-Rock, per 'Milions d'estrelles' (U98 Music,2020).

En el darrer número del digital de la revista es repassa com va anar la nit, els altres artistes premiats i les actuacions que va acollir el teatre Xesc Forteza. A més, es llista tot el palmarès d'aquesta tercera edició dels premis.

La revista també inclou una entrevista amb Santi Balmes sobre el nou tema de Love of Lesbian, 'Cosmos. Antisistema solar', i amb Nil Moliner, que acaba de reeditar l'àlbum debut amb cançons i versions inèdites.

Per últim, la revista entrevista també Ivette Nadal, que ha publicat un nou disc, en col·laboració amb Pascal Comelade; 'En nom de la ferida' (autoeditat, 2020). Tot amanit amb les darreres novetats discogràfiques i els videoclips més nous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.