Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el cinema en català a Ocimax de Palma: s'estrena 'La Vampira de Barcelona'

A partir d'aquest divendres, 4 de desembre, es projectarà cada dia a les 20.00 hores, als cinemes Ocimax de Palma, la pel·lícula 'La Vampira de Barcelona' que s'ha rodat íntegrament en català i estarà disponible només en versió original en català.

'La Vampira de Barcelona', que ha estat recentment distingida amb el Gran premi del públic en la 53a edició del Sitges Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, està dirigida per Lluís Danés i protagonitzada per Nora Navas (Dolor i glòria, Durant la tempesta), en el paper de la Vampira (Enriqueta Martí), i Roger Casamajor (Pa negre, El laberint del faune), en el del periodista que investiga el cas. També hi participen Bruna Cusí (Estiu 1993, Incerta glòria), Sergi López (El nen, El laberint del faune), Francesc Orella (Merlí, 7 raons per fugir), Pablo Derqui (Salvador, La Catedral de la Mar) i Núria Prims (Incerta glòria, Hospital Central).
La pel·lícula compta amb guió de Maria Jaén, vestuari de Mercè Paloma i fotografia de Josep Maria Civit.

Sinopsi

A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nins dels quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'hi amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.