Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca presenta esmenes per assegurar la «continuïtat» dels projectes

Més per Menorca ha presentat un conjunt d'esmenes als Pressuposts amb la finalitat que les inversions iniciades a tenguin «continuïtat». Aquest és un dels objectius dels diputats menorquinistes al Parlament qui, després de concretar l'estat en què es troben els projectes, han considerat oportú registrar les següents propostes i partides:

  • - Redacció del projecte del nou centre de Salut d’Alaior

  • - Obres de condicionamanet interior a Mare de Déu del Toro

  • - Sala de rehabilitació del Centre de Salut des Mercadal

  • - Remodelació de la depuradora des Mercadal

  • - Connexió de la dessaladora amb dipòsit des Cargolí per millorar l’abastiment d’aigua a Ciutadella

  • - Redacció del projecte del centre integrat d’FP d’hostaleria

  • - Construcció habitatges de protecció oficial de Sant Lluís

  • - Construcció de pisos de protecció oficial d’Es Castell

«Una de les tasques de control que feim Més per Menorca al Parlament és fer el seguiment de en quina fase està cada inversió i impulsar-les a través de la negociació directa amb l’Executiu, que és el moment en què ens trobam ara», ha explicat el diputat Josep Castells. «Hi ha projectes que fa anys que s’anuncien i que tenen tramitacions llargues i complexes. En aquests casos és fàcil que els projectes quedin interromputs si no hi esteim al damunt. Es tracta que els projectes previstos no quedin en els llimbs», ha afegit.

Així mateix, han recordat recordat que altres inversions reclamades des de fa anys per la formació ja estan programats per executar aquest exercici. És el cas del centre sociosanitari que es farà als Quarters de Santiago o la retirada de fangs tòxics de Ferreries. També hi ha projectes històrics que tenen finançament garantit al marge dels Pressuposts de la CAIB per a 2021, perquè els liciten els ajuntaments o el Consell: el cas del Conservatori de Maó o l’Escola d’Adults.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.