Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort instal·larà nous radars per a controlar el límit de 30 km/h

L’àrea de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Palma instal·larà a partir del proper mes de gener cinc nous radars de control de velocitat a la ciutat, que se sumaran als sis que ja existeixen actualment a diferents punts de Palma. Aquesta mesura, que s’implantarà des de gener en dues fases, permetrà aprofundir en la implantació de Palma, Ciutat 30, que entrà en vigor el passat 21 d’octubre i farà que Palma disposi al llarg de 2021 d’onze punts de control de velocitat.

Després d’haver-se realitzat una campanya informativa i de conscienció ciutadana amb el lema 'Repecta, conviu, comparteix' sobre els nous límits de velocitat a Palma, els nous dispositius de control de velocitat-juntament amb la tasca dels efectius policials-contribuiran a reforçar la conscienciació sobre els nous límits de velocitat entre la ciutadania.

En aquest sentit, des de l’àrea de Mobilitat Sostenible, recorden que la pacificació del trànsit a Palma té per objectiu millorar la seguretat vial, a més de contribuir a fer de Palma una ciutat amb menys renous i menys emissions. Així mateix, la pacificació del trànsit en vies de la xarxa bàsica forma part de la mesura 29 del PMUS de Palma dins les línies estratègiques per a dissuadir la mobilitat no essencial en cotxe.

Després d’haver analitzat diferents paràmetres relatius al trànsit de Palma l’àrea de Mobilitat Sostenible ha estipulat que els nous punts de control de velocitat se situaran als següents espais: carrer Pascual Ribot cantonada carrer Félix Escobar, carrer Aragó davant del número 350, camí dels Reis cantonada carrer Sevilla, carrer Pompeu Fabra, número 32 i carrer Manuel Azaña, 28.

Amb aquests nous punts, units als sis ja existents a diferents indrets de la ciutat, Palma disposarà d’una xarxa integrada per onze punts de control de velocitat l’any 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.