Setmanari d'informació local - 138 anys

Les targetes regal amb experiències: una opció original per regalar aquest Nadal

Amb l'arribada del desembre i l'inici de les festes nadalenques, s'obre pas una de les tradicions més boniques d'aquesta data: regalar detalls especials i únics als éssers estimats. No obstant això, pels que aquest any no volen fer regals materials i comuns, a Click-Mallorca es pot trobar a una gran varietat d'opcions en regals diferents, únics i originals.

Com cada any, les festes nadalenques omplen d'il·lusió cada llar. Els regals nadalencs, per la seva banda, són un dels aspectes més esperats entre familiars i amics.
Certament, al mercat es poden trobar tota mena de regals materials típics i comuns per a grans i petits. No obstant això, en els últims anys, els regals d'experiències, viatges i excursions s'han convertit en tendència, entre els que volen obsequiar un detall diferent i inoblidable.

Regals de Nadal únics
Les targetes de regal segueixen sent una de les opcions preferides per obsequiar en aquestes dates, però també té els seus desavantatges: poden ser impersonals i res transcendentals. D'aquesta manera, targeta de regal de Click-Mallorca s'ha popularitzat per oferir una gran varietat de regals per gaudir durant tot l'any, com activitats a la natura, excursions, visita a coves, vols en globus i moltes més experiències, als millors preus.

A continuació destaquem algunes de les experiències que ofereixen.

Observació de dofins en vaixell a la badia d'Alcúdia
¿Regalar una excursió per veure dofins? És possible! Per tan sols 49 euros, els visitants de la badia d'Alcúdia poden gaudir d'una increïble experiència en veure durant 3 hores d'excursió en vaixell, dofins saltant i nedant en el seu hàbitat natural.
L'excursió de l'agència de viatges Click Mallorca inclou també esmorzar i assegurança de viatge. Les places són limitades i exclusives, però a través de la targeta de regal, es pot fer una reservar i utilitzar les entrades a conveniència, entre maig i octubre.

Viatge en globus a Mallorca
Per gaudir d'una travessia inigualable en globus ja no cal anar fins a Turquia, Egipte o Austràlia. A Mallorca, el passeig en globus ofereix als visitants les millors vistes de la regió. Aquest viatge té un cost de 150 euros que no només inclou el vol en globus, sinó la sensació de llibertat i altres emocions úniques que s'experimenta durant l'activitat.

El passeig en globus també està disponible per obsequiar com a cupó de regal. Només s'ha de reservar seleccionant una data a l'atzar, que després es pot canviar per la persona que rep aquest original regal.

Passeig a cavall a Mallorca
Si la persona a qui es vol fer el regal, és amant de la natura i els animals, una passejada a cavall a Mallorca pot ser una de les millors opcions de regal per Nadal.
El passeig a cavall a Mallorca organitzat per Click-Mallorca és una oportunitat única perquè grans i petits coneguin els boscos i algunes zones de la muntanya de Son Sant Martin al Port d'Alcúdia. A més, personal qualificat ensenya als visitants com muntar i caminar en cavall.

Sens dubte, aquesta excursió és una de les millors activitats per compartir en família i gaudir dels meravellosos paisatges de muntanya i les vistes de l'esplèndida Badia d'Alcúdia, mentre es diverteix cavalcant. Per tan sols 22 euros, el passeig a cavall a Mallorca traurà més d'un somriure a la persona que rebi la targeta de regal.

Coves de Campanet
Si el que s'està buscant és una excursió en un entorn rural i exclusiu, les Coves de Campanet deixaran més d'un bonic record. Ubicades a la Serra de Tramuntana, aquestes coves ofereixen a petits grups de visitants un paisatge únic d'estalactites, estalagmites i grutes. Mentre es recorre la caverna, es pot conèixer dades interessants i part de la història d'aquestes coves a través de l'acompanyament d'un guia. Per només 12 euros, és possible obsequiar una targeta de regal que inclou una activitat inoblidable que podrà gaudir-se en qualsevol dia de l'any.

Passeig en vaixell a Formentor
Certament, hi ha moltes formes d'arribar a les platges de Formentor. No obstant això, una de les més populars a la regió és el passeig de 4 hores en vaixell des del Port d'Alcúdia fins a la platja de Formentor. Aquesta activitat és apta per a tots els membres de la família, des dels més petits fins als gossos. Per 26 euros, els viatgers poden gaudir d'un paradisíac passeig per l'illot d'Aucanada, cap del Pinar, Coll Baix o la badia de Pollença. Un cop a Formentor, només queda relaxar-se i gaudir de les aigües cristal·lines.

Les targetes de regals de Click Mallorca, permeten obsequiar experiències i viatges únics. Sense dubte, unes de les millors opcions de regal per Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.