Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Oficina Anticorrupció llança una enquesta sobre la percepció que tenen els ciutadans de la corrupció

L'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció ha posat en marxa una enquesta per a conèixer la percepció que els ciutadans de les Balears tenen sobre la corrupció, els nivells de transparència i integritat en les Administracions Públiques de les Illes i les actituds i comportaments de la ciutadania.

En una nota de premsa, l'Oficina ha assenyalat aquest divendres que l'objectiu és «incentivar els valors i actituds favorables a la integritat institucional i a l'ètica pública». «L'Oficina necessita elaborar estudis d'opinió i índexs de percepció ciutadana», han indicat.

Amb aquesta finalitat, des de la seva pàgina web es pot realitzar una enquesta totalment anònima de 26 preguntes, en què es demana als ciutadans de les Illes la seva opinió sobre diferents aspectes, com la percepció del grau de corrupció existent a les Balears i la comparació amb la resta de l'Estat, entre d'altres qüestions.

L'enquesta acaba amb algunes preguntes sobre la pròpia Oficina Anticorrupció. L'enllaç a l'enquesta és el següent: https://encuesta.oaib.es, i estarà oberta des d'aquest divendres fins el 31 de gener de 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.