Setmanari d'informació local - 138 anys

Restauració CAEB denuncia els McDonald's i Burger King de Palma per «incomplir la llei i saltar-se el toc de queda»

L'Associació de Bars, Cafeteries i Restaurants de Mallorca, Restauració CAEB, ha procedit a denunciar davant la Policia espanyola els diferents establiments de McDonald's i Burger King ubicats a Palma per «incomplir la llei i saltar-se el toc de queda».

Segons ha explicat el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, els establiments en qüestió no varen tancar les portes a les 22.00 hores, tal com estableix el toc de queda imposat pel Govern i, a més, «varen oferir servei de delivery més enllà del límit horari establert, cosa està totalment prohibit. Vàrem començar a rebre una allau de trucades de socis ja que la ciutat estava plena de motos de repartiment a domicili prop de la mitjanit», explica el president.

Robledo ha manifestat la seva indignació per aquest fet «que ens perjudica a tots no només perquè s'està posant en risc l'esforç que estam fent treballadors i empresaris de la restauració per a baixar els contagis, sinó perquè a més qui esta perjudicant-nos són establiments del nostre sector». Ara, ha dit Robledo, «no ens podem permetre tenir l'enemic a casa i per això serem implacables».

És cert que, ha explicat, «el sector no està sent focus de contagi i encara que les normes són tremendament dures amb nosaltres, si la llei ara no ens permet obrir més enllà de les deu, no hem d'obrir i punt».

«Ara més que mai, i ja que no tenim ajudes econòmiques directes per part de l'administració que salvaguardin els llocs de treball, tots hem de complir amb la normativa per a sortir d'aquesta situació com més aviat millor». La situació, ha afegit, «és greu i ens estam jugant la temporada que ve», ha declarat un contundent Robledo qui ha conclòs dient que «és tremendament injust que uns establiments incompleixin de forma tan flagrant la normativa mentre moltíssims altres no ens saltam la norma amb el perjudici i caiguda d'ingressos que això suposa per a cada u de nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.