Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi dóna suport al Govern amb les mesures però reclama més «planificació»

La portaveu de El PI en el Parlament Lina Pons, ha assegurat aquest dilluns que el seu grup dóna suport a les noves mesures de restricció anunciades pel Govern per a fer front a la Covid-19 de cara a Nadal.

«Si no tancam ara o si no tenim unes mesures restrictives com toca, les xifres es dispararan encara més», ha advertit Pons en una roda de premsa.

La portaveu del PI ha recordat que «la situació és molt complicada» i, per això, el Govern tendrà el suport de la seva formació. «Les restriccions són necessàries. Entenem el dolor d'empresaris i petits comerços, però si ara no fem un esforç tots de ser a la nostra casa i fer les coses que ens diguin, ni tendrem 2021 ni temporada turística», ha lamentat.

No obstant això, Pons ha preguntat al Govern com farà complir aquestes mesures. «La policia no basta, els controls no basten», ha indicat, alhora que ha recordat que la seva formació ja va reclamar que es creés una 'policia Covid' i ha demanat a l'Executiu «més planificació».

D'altra banda, Pons s'ha referit al debat de Pressupostos autonòmics per a 2021 que tendrà lloc aquesta setmana en la Cambra. La diputada ha recordat que, de moment, el seu grup té aprovades 10 esmenes de les quals han presentat. «Hi ha confiança que s'aprovaran més i que la proporció fins i tot serà millor que l'any passat», ha assegurat. A més, ha assenyalat que per a conèixer el sentit del vot de la formació «caldrà esperar que es produeixi el debat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.