Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal: «El trilerisme i agressivitat de Montero negant que la inversió directa a les Balears és inexistent ens aboca a votar no als PGE»

Vicenç Vidal, senador de designació autonòmica de les Illes Balears, de MÉS per Mallorca, ha anunciat aquest dimarts que fruit de la intervenció de la ministra espanyola de finances María José Montero al debat al Senat dels PGE, i, amb la reflexió de l'executiva de MÉS, ha decidit votar en contra dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Per a Vidal, «el trilerisme i agressivitat de la ministra Montero negant que la inversió directa a les Illes Balears és inexistent impossibilita un suport crític o una abstenció, que era la voluntat que teníem». L'ecosobiranista ha recordat que Montero «va fer una llarga llista de les fites aconseguides per a territoris com Canàries o l'Aragó i en canvi va ser incapaç de dir què havien aconseguit específicament per a les Illes». Vidal ha afegit que, un cop va recordar-li aquest fet, «Montero, lluny de reconèixer les mancances dels pressupostos a les Balears, va reaccionar de forma agressiva i maquillant dades d'inversió estatal territorialitzada: donant a entendre que qüestions com el descompte aeri eren una mena de privilegi!».

Vidal s'ha mostrat «dolgut i lamentablement sorprès» de que la ministra afirmés que la seva intervenció havia estat dura». «Per a dura la situació de la gent treballadora i la petita i mitjana empresa de les Illes Balears», ha remarcat Vidal.

Finalment, el senador de MÉS per Mallorca ha reclamat al Govern espanyol que accepti les esmenes als PGE que milloren la situació a les Illes Balears i que «no tengui peresa en modificar el text dels Pressupostos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.