Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Alcover acollirà aquest dijous la presentació del llibre 'El conflicte lingüístic a les illes Balears durant la Segona República (1931-1936)'

Can Alcover acollirà aquest dijous 17 de desembre la presentació del llibre 'El conflicte lingüístic a Catalunya, el País Valencià i les illes Balears durant la Segona República' de Daniel Escribano. Es tracta del cinquè llibre publicat a la col·lecció d'assaig editada per l'Obra Cultural Balear, 'Terra d'Argensa'.

La presentació és a càrrec de l'autor del llibre i comptarà amb la intervenció de Bartomeu Colom Pastor, doctor en Dret per la Universitat de Barcelona.

Daniel Escribano
Daniel Escribano (Palma, 1978) és doctor en sociologia, traductor i col·laborador, entre d’altres, de Catarsi, El Salto i Sin Permiso i dBalears. Ha compilat i traduït l’obra 'Pomes perdudes. Antologia de la narrativa basca moderna' (Tigre de Paper, 2014), com també, amb Àngel Ferrero, l’antologia de James Connolly 'La causa obrera es la causa de Irlanda. La causa de Irlanda es la causa obrera. Textos sobre socialismo y liberación nacional' (Txalaparta, 2014) i és el traductor, entre moltes altres obres, del volum de relats de Koldo Izagirre 'Que vol foc, Mr. Churchill? '(Lleonard Muntaner, Editor, 2018).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.