Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien freqüències que no surten, trens plens de gom a gom i caos amb la posada en funcionament del nou sistema tarifari

Continuam amb els despropòsits del Servei Ferroviari de Mallorca. L'Associació d’usuaris del tren ha denunciat aquest dijous que una altra freqüència no ha sortit de l’estació d’Inca. «El tren de les 6.50 d'Inca no ha sortit. Cap informació per megafonia, i a les pantalles simplement han desaparegut les dues primeres freqüències sense cap explicació. Al final ha sortit un tren d’Inca a les 7.04 que ha recollit les persones de les dues freqüències».

A més, remarquen que en les hores puntes els trens van «saturats i plens de gom a gom». «Mentre el Govern restringeix persones en tots els àmbits, als seus serveis no es respecten ni unes mínimes distancies», han explicat.

Per altra banda, amb la posada en funcionament del nou sistema tarifari, l’Associació ja adverteix del «caos» que suposarà la implantació d’aquest servei el primer de gener. «Davant la incertesa de molts dels usuaris que comencen a assabentar-te'n, l’Associació, amb les poques dades que tenim, hem començat a informar els usuaris diaris, donat la tardança del Consorci del Transport en l’inici de la campanya d’informació», han destacat.

«A dia 17 de desembre encara no s’ha informat per megafonia a les diferents estacions; encara no hi ha tríptics a disposició dels usuaris; encara no s’han vist a les estacions dels diferents municipis els joves que sembla s’han contractat per a informar les persones de com funcionarà el nou sistema; ni de com recargar els doblers; ni que se’ns bloquejarà els viatges que tenim carregats a les targetes, i que no recuperarem fins dia 28 de febrer; ni que controlem aquest mes alhora de recargar T20 i T40, ja que no ens servirà a partir de dia 1...», ha denunciat l'Associació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.