Setmanari d'informació local - 138 anys

Més militars espanyols per fer tasques de rastreig contra la Covid-19 a les Balears

Un total de 30 militars espanyols se sumaran a partir del dilluns a les feines de rastreig contra la Covid-19 a l'Arxipèlag. | E.P.

Un total de 30 militars espanyols de la Comandància General de les Balears, de l'Exèrcit de Terra, se sumaran a partir del dilluns 21 de desembre a les feines de rastreig contra la Covid-19 a l'Arxipèlag.

Segons ha informat la Comandància General aquest dissabte, l'increment del nombre de rastrejadors militars a les Illes es deu a la petició feta per part de la Conselleria de Salut i Consum del Govern balear davant l'increment de nous casos diaris de coronavirus.

L'objectiu d'incorporar a 30 nous rastrejadors militars, als 100 efectius de les Forces Armades ja existents a les Balears, és «no perdre la capacitat de rastreig».

La Comandància General de les Balears va crear una Unitat de Vigilància Epidemiològica, a mitjan setembre, com a cèl·lula de coordinació i enllaç amb la Comunitat, que amb aquest nou increment disposarà de quatre Seccions de Vigilància Epidemiològica.

En aquest dispositiu s'integra un psicòleg, personal sanitari i personal militar amb formació específica, sent el seu desglossament: 117 de l'Exèrcit de Terra, 12 de l'Ala 49 de l'Exèrcit de l'Aire i un de l'Estació Naval de Porto Pi, Armada. Durant aquests tres mesos de rastreig els militars han efectuat 40.000 contactes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.