Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 150 professionals sanitaris es formen per posar les vacunes contra la Covid-19

21/12/2020 Jornada de formación en el Hospital Son Llà tzer.. El Hospital Universitario Son Llà tzer acoge entre este lunes y este martes las jornadas de formación para casi ciento 150 enfermeras de atención primaria y del Servicio de Prevención y Riesgos Laborales del Servicio de Salud para poner las vacunas contra la COVID-19. Esta formación se lleva a cabo también en línea para los profesionales de Mallorca, Menorca, Ibiza y Formentera. SALUD CAIB | CAIB

L'Hospital Universitari Son Llàtzer acull entre aquest dilluns i aquest dimarts les jornades de formació per a gairebé cent 150 infermers d'atenció primària i del Servei de Prevenció i Riscos Laborals del Servei de Salut per a posar les vacunes contra la Covid-19. Aquesta formació es duu a terme també en línia per als professionals de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

La Conselleria de Salut i Consum està ultimant aquests dies el Pla de vacunació en el qual es treballa des de fa mesos per a poder vacunar dins del primer trimestre de l'any a 60.000 persones dels col·lectius més vulnerables, administrant dues dosis per persona amb un període de diferència de tres setmanes.

Els grups que es vacunaran en aquest primer trimestre són els que va indicar el Ministeri espanyol de Salut: persones majors i dependents, personal sanitari, personal sociosanitari i dependents no institucionalitzats.

Segons han recordat, el Servei de Salut ha invertit 229.022 euros en l'adquisició de 15 ultracongeladors que permetran mantenir les vacunes a -86 graus centígrads.

Estaran distribuïts en hospitals i centres de salut de les Balears: 10 a Mallorca, dos a Menorca, dos a Eivissa i un a Formentera. A més, el Servei de Salut també ha comprat 15 congeladors de -20 °C, per valor de 53.468 euros i ja disposa d'un milió de xeringues emmagatzemades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.