Setmanari d'informació local - 138 anys

Sa Pobla també suspèn les festes de Sant Antoni

L'Ajuntament de sa Pobla ha anunciat la suspensió de les festes de Sant Antoni per a frenar l'expansió de la Covid-19.

Segons ha assenyalat el Consistori, la decisió s'ha pres entre les diferents institucions que organitzen les celebracions atès el delicat estat en el qual es troba la localitat, després d'unes setmanes amb el nombre de positius a l'alça. El nivell d'alerta 4 en el qual es troba Mallorca, han afegit, restringeix a més la celebració de festes populars.

L'Ajuntament, han apuntat en el comunicat, es manté d'aquesta manera ferma en la responsabilitat de tombar la corba reduint els actes de l'agenda de festes. En tot cas, han apuntat, l'equip de govern manté el concurs de cartells entenent que malgrat la reducció de les celebracions, s'ha de deixar el testimoniatge visual i no trencar la seqüència cronològica de cartells.

A més, segons han apuntat, el Consistori treballa en diferents maneres d'acostar els actes culturals a través de les noves tecnologies. Per part seva, la Parròquia i la Obreria de Sant Antoni han suspès tots els actes oberts i al carrer, encara que es mantenen les Completes i l'Ofici, amb aforament limitat i cita prèvia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.