Setmanari d'informació local - 138 anys

El SEPC denuncia la «passivitat» de la UIB sobre el cas de Miguel Beltran i exigeix «mesures de reparació»

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans a la UIB ha posat en marxa aquest dimarts una campanya de difusió sobre el catedràtic de Filosofia de la Universitat, Miguel Beltran, condemnat per coaccions a una professora companya de departament.

«La UIB ens vol callades, però no ens aturam i explicam tot el procés (de més 6 anys) sobre l'assetjador Miguel Beltran. Encara que la UIB ha intentat silenciar els fets, nosaltres seguim en defensa dels drets de totes a la universitat», assenyalen des del Sindicat.

En aquest sentit, denuncien que després de tot, Beltran segueix acudint a la Facultat «de manera impune». És per això que «davant la passivitat» de la Universitat, des del Sindicat d'Estudiants exigeixen «mesures de reparació cap a la víctima», «un espai lliure i segur a la Universitat, allunyat d'amenaces i professors assetjadors», «l'expulsió immediata dels dos agressors de la Universitat» així com «protocols eficients amb una política feminista real».

Des del SEPC expliquen que han impulsat aquesta iniciativa perquè consideren que en un àmbit educatiu «on suposadament es condemna la violència masclista i es defensa la igualtat, no es pot permetre ni tolerar la presència d'aquestes persones».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.