Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

MÉS per Llucmajor reclama a l'Ajuntament una ordenança d'estètica de l'entorn urbà

MÉS per Llucmajor ha reclamat que l'Ajuntament redacti una ordenança municipal d'estètica de l’entorn urbà i ha fixat de termini l'any 2021 «perquè sigui aprovada». La formació apunta que aquestes normes «han d'estar adaptades a la realitat i estètica de Llucmajor, s'Arenal i Urbanitzacions».

Aquesta petició serà tractada en el ple ordinari del mes de desembre mitjançant una moció que presenta la formació davant les queixes que arriben de ciutadans sobre actuacions que afecten l’estètica de l’entorn urbà.

Alguns exemples són rètols comercials que «rompen l’harmonia de l’entorn, poc estètiques instal·lacions d’aparells d’aires condicionats, antenes parabòliques, cablejats o d’altres elements». Aquestes instal·lacions són exemples que creen polèmica i reben les crítiques de la gent.

Els ecosobiranistes consideren que l’Ajuntament «té l’obligació d’establir mesures per a la millora de l'entorn urbà, apreciable des de la via pública, perseguint-ne la uniformitat estètica i l'harmonia amb la resta de l'entorn».

La portaveu Maria Barceló, explica que l'Ajuntament «ha de vetllar i posar ordre perquè en l'estat actual dóna la sensació que molta gent fa el que vol sense un mínim de rigor estètic i en algunes ocasions sembla un campi qui pugui amb algunes actuacions de més que dubtós gust i rigor per l'estètica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.