Setmanari d'informació local - 138 anys

La cadena de la dignitat es constituirà aquest diumenge a les 12 de migdia a la murada de Palma

Aquest diumenge 27 de desembre, a la murada de Palma, damunt el Parc de la Mar, tendrà lloc una cadena humana, organitzada pel Bloc d'Unitat Popular (BUP) i algunes entitats de la Plataforma 31D.

La cadena humana comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries. De fet, els participants no es poden donar les mans ni pot haver-hi contacte físic, a més hi haurà marques provisionals al terra que indicaran on ha de col·locar-se cadascú per complir amb la distància de seguretat i evitar contagis.

Per participar, els interessats poden inscriure's a través d'una pàgina web. Cadascun dels participants tendrà el seu lloc assignat en la cadena humana i, segons el BUP, això garantirà que no hi hagi un tram on la gent es concentri. A més, no es llegirà cap manifest i hi haurà voluntaris de l'organització que controlaran que la gent compleix les mesures i que no hi ha aglomeracions.

L'acte començarà a les 12.00 hores d'aquest pròxim diumenge dia 27 i a les 12.30 hores es desconvocarà. «Continuam reivindicant la independència però amb responsabilitat», han indicat des del BUP.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Ara Mallorca, Mallorca lliure i altres entitats de la Plataforma 31D també han crdat a participar a la mobilització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.