Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació per a «reivindicar la Diada en el marc dels Països Catalans»

Arran i el Sindicat d'Estudiants del Països Catalans a Mallorca (SEPC Mallorca) han convocat aquest dimarts 29 a les 18.00 hores una manifestació del moviment juvenil de l'esquerra independentista a la plaça Tub de Palma, amb motiu de la Diada de Mallorca.

Des de Arran Palma han assegurat que la manifestació comptarà amb totes les mesures de seguretat establertes per a fer front a la pandèmia de la Covid-19. Per a això, el recorregut es realitzarà amb els participants organitzats en dues columnes amb les quals es garantirà el metre i mig de distància, de manera que no hi haurà concentracions de gent.

L'entitat ha assenyalat que no cerca que aquesta sigui una marxa multitudinària, sinó «reivindicar la Diada de Mallorca en el marc dels Països Catalans assumint la responsabilitat de seguir els protocols sanitaris».

El recorregut començarà a les 18.00 hores des de plaça Tub i transcorrerà per Via Roma, Rambles, Caixaforum fins al Passeig del Born, per a finalitzar davant la Delegació del Govern espanyol on es llegirà un manifest.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.