Setmanari d'informació local - 138 anys

Amics dels Llaços Grisos demana a Amnistia Internacional que denunciï la desprotecció dels interns a les residències

46117

L'associació Amics dels Llaços Grisos ha sol·licitat aquest dilluns a Amnistia Internacional que denunciï públicament «l'ús mediàtic» de les persones majors internes en residències «amb finalitats polítiques», així com «la violació dels drets humans» dels majors per part de les autoritats.

En un comunicat de premsa, l'associació també ha instat a l'organització a denunciar «la desprotecció, el menyspreu i la despreocupació per aquest sector poblacional tan vulnerable i seriosament perjudicat per la gestió de la pandèmia».

Així mateix, han reclamat a Amnistia Internacional que sol·liciti la dimissió dels màxims dirigents polítics implicats, tant a nivell estatal com balear, en la gestió de la crisi del coronavirus.

L'associació ha alertat que a les Balears la xifra oficial de majors morts en les residències fins al 26 de desembre era de 213. «Manifestam la nostra màxima disconformitat amb la gestió de la pandèmia, tant a nivell estatal com autonòmic, basada en un aparent desconeixement de la Covid-19», han criticat des de Amics dels Llaços Grisos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.