Setmanari d'informació local - 138 anys

S'obri el termini de presentació de propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023

50857

L'Ajuntament de Palma ha obert el termini de presentació de propostes per a la Nit de l'Art al Carrer 2023, que es durà a terme dia 23 de setembre.

Enguany, la Nit de l'Art se celebrarà a la plaça de l'Olivar, amb el propòsit de facilitar un espai públic on «es pugui donar a conèixer l'obra d'artistes, col·lectius i entitats artístiques sense ànim de lucre del camp de les arts visuals», segons ha indicat el Consistori en un comunicat.

En funció de l'ordre d'inscripció i fins a arribar al màxim de l'aforament, s'assignarà un espai per a poder exposar i donar a conèixer les obres dels artistes que vulguin participar a la Nit de l'Art. La plaça estarà equipada amb tanques metàl·liques per a protegir les exposicions i un suport addicional quant a il·luminació.

El termini acaba dia 31 d'agost i la presentació de propostes, segons les bases de la convocatòria, ha de fer-se al del correu electrònic del Casal Solleric. Igualment, els interessats poden consultar les bases i la documentació per a la presentació de propostes a les pàgines webs de PalmaCultura i el Casal Solleric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.