Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma anul·la el contracte per a demolir el monòlit de la Feixina

La portaveu de l'Ajuntament de Palma, Belén Soto, ha explicat que l'equip de govern de Cort ha desistit el contracte d'execució de les obres que havien de demolir el monòlit de la Feixina.

Així ho ha explicat Soto aquest dimecres en una roda de premsa posterior a la Junta de Govern, en què ha mostrat la satisfacció de l'equip de govern, ja que «les institucions judicials han optat per la protecció del patrimoni».

A més, ha indicat que «tot i que queden oberts alguns fronts a nivell judicial», des de l'Ajuntament entenen que «per qüestions de coherència i respecte als tècnics de les obres, calia l'anul·lació del contracte». Els fronts a què ha fet referència Soto és que queda pendent que el Tribunal Constitucional resolgui el darrer recurs interposat contra la protecció de la Feixina. No obstant això, el PP ha decidit menystenir el Constitucional i prendre aquesta decisió.

Cal recordar que els acords de govern que varen signar el Partit Popular i VOX al Consell de Mallorca inclouen «la protecció de la Feixina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.