Setmanari d'informació local - 138 anys

Matrícula oberta per a la segona edició del Curs de Llenguatge Jurídic Català de la UIB

51215

La Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) i la Conselleri de Turisme, Cultura i Esports, organitza un curs de llenguatge jurídic català. El curs està adreçat especialment als graduats en dret i als alumnes dels estudis de dret, tot i que també està obert al públic general. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu possibilitar que els professionals estiguin preparats per a exercir la professió en català i oferir així un millor servei a la societat.

En el curs s’abordaran les característiques bàsiques del llenguatge jurídic català, es treballaran aspectes aspectes controvertits de la redacció jurídica i es donaran a conèixer els criteris de redacció de contractes, demandes, resolucions i dictàmens, entre d'altres. Així mateix, s’ensenyarà a utilitzar recursos lingüístics especialitzats en llenguatge jurídic perquè els participants esdevenguin autònoms en la resolució de dubtes lingüístics.

El curs, que arriba a la segona edició, està dirigit pel professor Antoni Llabrés, del Departament de Dret públic, i serà impartit per Anna Arnall, lingüista especialitzada en llenguatge jurídic, col·laboradora del Servei Lingüístics del Consell de l'Advocacia Catalana i responsable del portal Compendium. Té 20 hores de durada, s’impartirà els dies 26 d’octubre i 2, 9, 16 i 22 de novembre, de 15.30 a 19.30 hores. Les inscripcions es poden fer fins al 2 d’octubre en aquesta web.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.