Setmanari d'informació local - 139 anys

El festival de cinema documental i creatiu MajorDocs es farà entre el 3 i el 7 d'octubre

51423

El festival de cinema documental i creatiu MajorDocs ha presentat la programació de la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 3 al 7 d'octubre en s'Escorxador i en l'Estudi General Lul·lià, que s'estrena com a nova seu.

Segons ha informat l'organització en una nota de premsa, les vuit pel·lícules que conformen la secció oficial d'enguany plantegen, des de diferents punts de vista i temàtiques, interessants reflexions en l'àmbit social, polític i cultural.
Els films són: 'Apolonia Apolonia', 'Los dependientes', 'Knit's Island', 'A los libros y a las mujeres canto', 'La llum cau vertical', 'Weightless', 'Puerto Deseado' i 'Al Djanat'.

El jurat d'enguany està format per Avi Mograbi, convidat d'honor d'aquesta edició, Sylvie Gadamer i Zeynep Güzel.

Com en edicions anteriors, es duplicaran els passis de cada pel·lícula per a facilitar l'accés del públic a totes elles i, d'acord amb la filosofia del festival, després de cada projecció els espectadors podran establir un diàleg en persona amb els cineastes.

Entre els ponents que participaran en les sessions d'enguany es troben el cineasta Avi Mograbi, l'assagista i escriptor Ramón Andrés o la muntadora Sylvie Gardmet, que participarà en les sessions professionals emmarcades enguany en la temàtica 'El muntatge com a escriptura'.

El cineasta israelià Avi Mograbi, un dels documentalistes més importants d'Orient Mitjà, inaugurarà la cinquena edició de MajorDocs amb la projecció de 'Una vegada vaig entrar a un jardí'.

La projecció tendrà lloc el dimarts 3 d'octubre i anirà acompanyada d'un col·loqui amb el cineasta. A més, durant la inauguració s'estrenarà el nou curtmetratge del cineasta Javier García Lerín, centrat en la relació entre una mare i el seu fill. La nota musical l'aportarà Jaume Compte Nafas Ensemble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.