Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Torna el Voluntariat Lingüístic a Eivissa

51519

Un any més, l'Institut d'Estudis Eivissencs (IEE) i l'Ajuntament d'Eivissa reprenen el Voluntariat Lingüístic al municipi d'Eivissa, un recurs molt sol·licitat per aquelles persones interessades en parlar català.

La presentació de l'edició d'enguany serà el dijous 21 de setembre a les 18 hores a la seu de l'Institut d'Estudis Eivissencs. Després d'aquesta trobada, totes les persones que hi participin estan convidades a assistir a la conferència 'Un rastre de llum: El camí creatiu de Joaquim Sorolla', a càrrec d'Agatha Martínez Masiano.

Totes aquelles persones que vulguin ensenyar o millorar el seu català parlat, poden inscriure's al programa des de la web: http://estudiseivissencs.cat/voluntari-linguistic/

Com funciona el Voluntariat?

No és un curs de català, és una manera divertida de conèixer gent nova, aparellant persones que saben parlar la llengua i persones que la volen aprendre, sigui quin sigui el seu nivell.

A Eivissa, l’lnstitut d’Estudis Eivissencs coordina i ajuda a crear aquestes parelles des de fa anys. Amb aquesta iniciativa s'afavoreix la convivència i es fomenta l’ús social de la llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.