Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Marga Prohens crispa el Parlament en exhibir fotos de Carles Puigdemont i Josu 'Ternera'

Els aires de Madrid no li han estat propicis a la presidenta del Govern, Marga Prohens, després de retornar del seu viatge a la capital espanyola per participar en un acte contra Catalunya, aquest dimarts ha fet una nova passa més en el seu procés d'aparellament assortatiu amb José Ramón Bauzá.

Marga Prohens ha provocat un incident en la sessió parlamentària d'avui en exhibir fotografies del president a l'exili, Carles Puigdemont i del militant d'ETA, José Antonio Urrutikoetxea Bengoetxea, batiat per la Guàrdia Civil com a Josu 'Ternera'.

Prohens ha dit mentre mostrava les fotos: «Senyor Negueruela, sap quins no són els meus socis de Govern? Aquest pròfug de la justícia no és el meu soci, ni aquest terrorista que justifica l'assassinat de guàrdies civils. Tampoc hauria de ser el soci d'un PSOE, si és que encara li queda qualque cosa de partit d'Estat».

La intervenció de Prohens ha escandalitzat la majoria de diputats i Iago Negueruela ha qualificat d'«indigne» que una presidenta autonòmica hagi mostrat la fotografia d'un terrorista en la cambra i li ha exigit que la retiràs. «Hauria de retirar les seves paraules, és indigne parlar d'ETA en els termes que ha utilitzat en aquesta cambra», ha reclamat.

«Li deman, per les víctimes d'ETA, que retiri la foto», ha reclamat el portaveu socialista, cosa a la qual s'ha negat la presidenta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.